Pauline Tromp

Over mijzelf kan ik U vertellen dat ik een ongelooflijk fijn beroep heb gekozen.

Ik vind het werken met Shiatsu therapie / 4-dimensioneel Bodywork en Central Channel Release altijd een feest.
Ik geniet er enorm van om mijn patiŽnten/cliŽnten steeds meer van hun eigen lichaamsbewustzijn en lichaamsintelligentie te kunnen laten ervaren en laten voelen.
Zo kan er meer bewustzijn gecreŽerd worden doorheen het hele lichaam en in ďthe mindĒ en daadoor in hun eigen leven, zodat er vanuit een winst aan rust en ontspanning geleefd kan worden.

Het lichaam is zoveel intelligenter dan onze hersenen.
Het luisteren naar het lichaam ervaar ik als de meest eerlijke manier om een mens tegemoet te treden. Het is tevens een heldere manier om de oorzaken te vinden, die ten grondslag liggen aan het feit dat iemand voelt dat ie niet lekker in zijn/haar vel zit en daardoor niet goed functioneert.
Het lichaam laat precies die spanningsplekken zien en waarnemen, waar een mens in zijn ďmindĒ nooit aan gedacht zou kunnen hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat problemen kunnen worden opgelost, omdat de oorzaak gevonden kan worden.

GEVOLGDE OPLEIDINGEN

Na een 3-jarige opleiding tot Kashmir-Yogadocente, heb ik de 3-jarige opleiding voor Shiatsu therapie gevolgd aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen; QING - BAI.

Als vervolg op de Shiatsu therapie ben ik de opleiding 4-Dimensioneel Bodywork, aan de DUMAI-school in BelgiŽ, gaan volgen, welke in 2005 afgerond is.

Daarnaast ben ik verbonden aan de 4D-life school in Nederland waar ik als assistent meegewerkt heb in de eerste drie jaren van de opleiding.

Op dit moment ben ik mij nog meer aan het verdiepen in de techniek, Central Channel Release, wat verrassende resultaten geeft. Met name bij mensen die pijn (-en) ervaren in hun lichaam. In april 2009 heb ik daarvoor de ďadvanced course CCRĒ in Oostenrijk gevolgd.
Gedoceerd door Saul Goodman zelf.

Copyright Pauline Tromp 2009 | Webdesign by BananazZ Art